Paint by number 2.14.5 Apk Mod for Android Full

Numaraya göre boya Mod bir Eğlence Android APP olduğunu. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 50.000.000’dan fazla cihaza kurulmuştur. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4,6 puan aldı, toplam 744.859 kişi oy kullandı.

genel bakış

Sayılarla Boya, sayıları kullanarak modern sanat eserlerini boyamak için bir boyama oyunudur. Sayılar için bir boyama kitabı ve herkes için bir bulmaca oyunu, bu boyama kitabında çok sayıda ücretsiz ve büyüleyici boyama sayfası var ve sayılara göre boyamak için yeni resimler her gün güncelleniyor! Aralarından seçim yapabileceğiniz düzinelerce renk kategorisi, örneğin B. hayvanlar, aşk, yapboz, tırnak işaretleri, karakterler, çiçekler, mandalalar vb. Normal, tek renkli boyama sayfalarına ek olarak, degrade renklere sahip harika, özel boyama sayfaları ve harika arka plan resimleri sayılarla renklendirilmeyi bekliyor. Başyapıtları arkadaşlarınızla ve ailelerinizle paylaşın, sayılarla ve güzel sanat eserleriyle renklendirmenin tadını çıkarın!

Önemli

  • Pratik ve hızlı: Kalem veya kağıda ihtiyaç duymadan istediğiniz yere numaralarla boyayın
  • Çeşitli benzersiz resimler ve yeni boyama sayfaları günlük olarak güncellenmektedir !!
  • Çok çeşitli temalı alanlar: sevimli hayvanlar, karakterler, güzel çiçekler, nefes kesen yerler ve diğer birçok konu
  • Kolay renklendirme: Sayılarla boyama ve uygulamayı kullanarak basitliğin ve kolaylığın tadını çıkarın. Bulunması zor küçük hücreleri bulmak için ipuçlarını kullanın
  • Hızlı Paylaş: Resmi tüm sosyal ağlarda renklendirin ve arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşın.

İndirme: Paint by number Mod APK

Paint’i sayıya indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Aniden indiremezseniz, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin.

Mod İndir
Google play Downlad

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

Skype – free IM & video calls 8.81.0.268 – Skype messenger app for Android! Download

Skype – free IM & video calls v8.81.0.268 – The latest and latest version of …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir