Survivalist: invasion 0.0.324 Apk +Full Mod for Android

Survivalist: invasion hakkında özet

ad Hayatta kalma: istila APK
Yayımcı TeslaGames Global
En son sürüm 0.0.324
Platformlar Android 4.4
paket com.teslagamesglobal.survivalist
İndirme: Orijinal Survivalist: istila APK

Survivalist: invasion Mod bir Rol Yapma Android Oyunudur. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 16+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 100.000’den fazla cihaza kurulmuştur. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4.3 puan aldı, toplam 2.842 kişi oy kullandı.

Efsanevi kahraman bir sonraki göreve kapalı – ama bu sefer sizin yardımınız olmadan kazanamayacak! Sadece birlikte okyanusta kaybedilen takımadaların tüm sırlarını açabilir ve dünyamızı ölümcül tehditten kurtarabilirsiniz.

Survivalist: invasion, gelişmiş RPG unsurları ile yeni ve heyecan verici bir hayatta kalma oyunudur. Kendinizi, güçlü gizli toplumların ve terör örgütlerinin insanlık tarihini önemli ölçüde değiştirebilecek deneyler yürüttüğü “cennet” tropik adalarında bulun. Bilinmeyen olarak bilinen özel bir ajanla birlikte yola çıkın ve yakınlardaki küresel felaketi durdurun!

Hayatta kalma: istila Apk , hayatta kalma oyunlarının klasik, zaman onurlu mekaniğine dayanır. Burada bölgeyi keşfetmeniz, kaynakları aramanız, silah ve ekipman üretmeniz, üssü inşa etmeniz ve güçlendirmeniz, geleneksel zombilerden süper güçlere sahip benzersiz mutant patronlara kadar çeşitli düşmanlarla yoğun dövüşlere girmeniz gerekecek. Hayatta kalma senin ellerinde.

Önemli

Oyun ayrıca bazı ayrıntılı RPG bileşenleri ve büyüleyici bir hikaye sunuyor. Zırhınızı ve silahlarınızı geliştirin. Eşsiz karakterlerle tanışın ve görevlerini tamamlayın. Birkaç güçlü grubun yüzleşmesine katılın. Tehlikeler, bulmacalar ve korkunç keşiflerle dolu uzun bir yolculuğa hazır olun. Bu takımadalar dünyadaki en gizemli yerdir. Nazi bilim adamlarından Amerikan istihbarat teşkilatlarına kadar çok sayıda insan derinliklerinde gizlenen güçleri bastırmaya çalıştı. Ve dünyanın çoğu ülkesinde terör örgütü olarak tanınan sadece Küresel Devrim Ordusu başarılı oldu. Ama öyle mi? Yoksa ilk bakışta göründüğünden çok daha mı karmaşık?

Bunu bulmalısın. Ve bu kadar zor bir mücadelede tek yardım Bilinmeyen, gizli bir ajan, eski bir komando, dövüş sanatları ustası olacaktır. Tavsiyelerini dinleyin, ancak kendi kararlarınızı verin – ve Survivalist adalarındaki zorlu hayatta kalma yasalarını öğrenin: istila!

Survivalist: invasion’u indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Birdenbire indiremiyorsanız, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin.

İndir OBB’yi indir

Survivalist: Invasion OBB Nasıl Kurulur

  1. İndirilen APK dosyasını yükle
  2. “Com.teslagamesglobal.survivalist” klasörünü “Android / Obb /” klasörüne ayıklayın ve kopyalayın
  3. Uygulamayı başlatın ve keyfini çıkarın

Güvenli?

Cihazı bilinmeyen kaynaklardan yükleme moduna geçirdiğinizde endişelenmenize gerek yoktur. Her gün, otomatik modda, gönderilen tüm dosyaları antivirüs yazılımı ile tararız.

Nasıl kurulur

Bazı indirmeler APK biçiminde olabilir. Bu tür dosyaları yüklemek için SAI Yükleyicisini kullanmanızı öneririz.

  • ” Split APKs Installer ” ı yükleyin ve açın.
  • “APK’ları Yükle” düğmesini tıklayın ve APK’ler Paketi’ndeki tüm APK dosyalarını seçin.
  • Kurulum işlemini başlatmak için “Seç” düğmesine tıklayın.

Sorun yaşıyorsanız?

Dosya indirmede zorluk yaşıyorsanız veya önerileriniz varsa veya hataları bildirmek istiyorsanız, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bizimle iletişime geçin. Sana yardım edeceğiz.

0.0.324 sürümündeki yenilikler

  1. Kayıp Çoban sorunu düzeltildi
  2. Mutantlar Arena’da toplanıyor – Büyük Kanlı Isı zamanı
  3. Enerji içecekleri enerjiyi 2 kat daha hızlı geri kazanmaya yardımcı olacak

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

Darkrise 0.10.6 – “Zadeh Tariki” role-playing game for Android +mod Download

Darkrise – Pixel Classic Action RPG v0.10.6 + Mod – Dark-skinned role-playing game Android original …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir