N.O.V.A. Legacy 5.8.1g Apk +Full Mod for Android

NOVA Legacy hakkında özet

ad Nova eski APK
Yayımcı Gameloft SE
En son sürüm 5.8.1g
Platformlar Android 4.0
paket com.gameloft.android.ANMP.GloftNOHM
İndirme: original NOVA Legacy APK

NOVA Legacy Mod bir Aksiyon Android Oyunudur. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 7+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 50.000.000’dan fazla cihaza kurulmuştur. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4,1 puan aldı, toplam 1.386.115 kişi oy kullandı.

NOVA Legacy Mod , kritik nişan alan NOVA’nın epik ilk bölümünü temel alan en iyi 3D bilimkurgu FPS deneyimini getiriyor – hepsi de atıcıların kompakt bir versiyonunda.

Kahramanımız Kal Wardin, deneyimli bir NOVA denizidir ve Mobil Zırhlı Takımını giymek ve Sömürge İdaresi güçlerinin düşmanlarına saldırmak için bir kez daha çağrıldı.

Kişisel AI Temsilcisi Yelena’nın yardımıyla Kal, ani saldırılarının arkasındaki gizemi açığa çıkarırken, yabancı işgalcilerle savaşarak insanlığın kaderini korumalıdır.

Önemli

  • Ölüm Maçı: 8 savaşçı için çevrimiçi çok oyunculu bir savaş alanında duran son atıcı olun. Çapraz ateşe yakalanmamaya çalışın!
  • Takım Ölüm Maçı: Her mermiyi 4v4 çok oyunculu bir grevde sayın.
  • Çeşitli özel 3D modeller ve kaplamalarla denizinizi özelleştirin.
  • Çevrimiçi Liderler Sıralamasında üst sıralara çık ve kaderine ulaşmak için liglere tırman.
  • Bir keskin nişancı tarafından vurulan, çapraz ateşe yakalanan veya savaş meydanına üflenen herkesin 3. kişi “” Ölüm Kamerası ”tekrarlarını izleyin.
  • Mermilerinizin kuvvetinden keskin nişancı tüfeği doğruluğuna kadar her şeyi artırabilecek farklı bonuslar eklemek için Takım Çekirdeklerinizi yükseltin.
  • Eşleştirme: Özel çok oyunculu maçlar için şifreleri ayarlayın veya gelişmiş çevrimiçi eşleştirme sistemini kullanın.
  • Modern Combat ile aynı damarda ünlü bir Gameloft FPS serisine dayanan sürükleyici bir çevrimdışı ve çevrimiçi nişancı deneyimi.
  • Uzun menzilli mermileri olan keskin nişancı tüfeklerinden yıkıcı güçle plazma silahlarına kadar kart toplayarak bilimkurgu tabancaları ve modern silahlar üretin ve geliştirin. Doğru vitese sahip olmak çok önemlidir!
  • Gelişmiş 3D grafikler ve oynanış ile orijinal NOVA nişancı deneyiminin keyfini çıkarın.
  • Dünyayı her zaman, her yerde korumak için tek oyunculu kampanyayı çevrimdışı oynatın.

NOVA Legacy’yi indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Birdenbire indiremiyorsanız, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin.

İndir

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

Brutal Age 1.3.60 – the strategy game “The Age of Gundebaks – Attack of the Barbarians” Android

Brutal Age: Horde Invasion is a popular, fun and interesting game in the style of strategic games from …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir