Alpine Arena 1.11.696 Apk +Full Mod for Android +Data

Alpine Arena hakkında özet

ad Alp arenası APK
Yayımcı Sleepy Monsters GmbH
En son sürüm 1.11.696
Platformlar Android 6.0
paket at.sleepymonsters.alpinearena
İndirme: Orijinal Alpine Arena APK

Alpine Arena Mod Spor Android Oyunudur. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 1.000+ cihaza yüklendi. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4.5 puan aldı, toplam 77 kişi oy kullandı.

Alpine Arena Mod , kendi pistlerinizi oluşturabileceğiniz ve diğer oyuncularla paylaşabileceğiniz bir kayak simülasyonudur. Yeni eşyalar kazanmak veya arkadaşlarına meydan okumak için kendi yarışmalarını oluşturmak için resmi kupalara katıl!

Önemli

Deneyimli bir kayakçı gibi Alpine Arena’da, ilginç dağ yamaçlarında ve yamaçlarda kayak yapmaya ve sorunları çözmeye çalışmalısınız. Oyun sırasında, oyunculara çevrimiçi olarak diğer oyuncularla rekabet etmek ve puan ve puanlar için rekabet etmek için birçok resmi turnuva ve resmi yarışmalar verilir. Ayrıca, oyuncunuzu ve kahramanınızı farklı bölümlerde özelleştirebilir ve kişiselleştirmek için farklı öğeler kullanabilirsiniz.

Alpine Arena’ya tam boyutlu bir kayak simülatörü ile sonuçlanan üç boyutlu tam bir kişi görüntüsü eşlik eder. Alpine Arena’da çeşitli kayak oyunları yenilenmiştir. Oyun denetleyicileri sanal düğmeler olarak da mevcuttur. Oyun basit ve öğrenilmesi sadece birkaç saniye sürse de, genel oyun çok gerçekçi ve karmaşıktır. Bu yüzden oldukça profesyonel bir oyuna hazır olun.

Alpine Arena’yı indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Birdenbire indiremiyorsanız, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin.

İndir OBB’yi indir

Alpine Arena OBB nasıl kurulabilir

  1. İndirilen APK dosyasını yükle
  2. “At.sleepymonsters.alpinearena” klasörünü “Android / Obb /” klasörüne çıkartın ve kopyalayın
  3. Uygulamayı başlatın ve keyfini çıkarın

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

FCM23 1.0.31 – sports game “Football Club Management 2023” Android +mod

FCM23 Soccer Club Management v1.0.31 + Mod – sports game and simulation “Football Club Management …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir