Om Nom: Run 1.0.9 Full Apk +Mod for Android

Om Nom: Run Mod bir Aksiyon Android Oyunudur. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 1.000.000’dan fazla cihaza kurulmuştur. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4,6 puan aldı ve toplam 18,663 kişi oy kullandı.

Oyuntakip.com uygulamasından genel bakış

Tehlikeli Nomville sokaklarında bir yarışta Om Nom ve Om Nelle’e katılın: engellerden kaçının, yolu temizlemek ve Cut the Rope evreninden yeni karakterlerin kilidini açmak için güç-up kullanın!

Önemli

  • ÇEŞİTLİ MİSYONLARI TAMAMLAYIN: belirli mesafeleri katlayın, mektupları toplayın, şaşırtıcı stuntlar yapın veya ödüller almak için sonsuz çalışma modunda mümkün olduğunca koşun.
  • YÜKSELTİCİ VE GÜÇ-UPS KULLANIN: roketler, atlama botları, mıknatıslar ve çift paralar yolculuğunuzda size yardımcı olacaktır. Onları toplamak ve ekstra puan almak için çalıştırın!
  • KESME HALATINDAN KARAKTERLERİN KİLİDİNİ AÇ
  • İNANILMAZ YERLERİ KEŞFEDİN: yoğun sokaklarda, dağınık çatılarda, yeraltı tünellerinde, robot fabrikasında ve diğer renkli seviyelerde koş!
  • LİDER TABLASININ ÜSTÜNE GİT: Liderlik panosuna hakim olmak için düzenli yarışmalarda en yüksek puanı al!

İndirme: Om Nom: Run Mod APK

Om Nom: Run’ı indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Birdenbire indiremezseniz, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin .

Mod İndir

Om Nom: Run APK hakkında özet bilgi

ad Om nom: çalıştırmak APK
Yayımcı Zeptolab
En son sürüm 1.0.9
Platformlar Android 4.4
paket com.zeptolab.omnomrun.google
İndirme: Orijinal Om Nom: Koş APK

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

Brutal Age 1.3.60 – the strategy game “The Age of Gundebaks – Attack of the Barbarians” Android

Brutal Age: Horde Invasion is a popular, fun and interesting game in the style of strategic games from …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir