Falcon Squad 52.6 Full Apk +Mod for Android

Falcon Squad Mod Arcade Android Oyunudur. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 10.000.000’dan fazla cihaza kurulmuştur. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4.7 puan aldı, toplam 417.135 kişi oy kullandı.

Oyuntakip.com uygulamasından genel bakış

Yakın bir gelecekte, insan Güneş Sistemindeki tüm gezegenleri fethetti, böylece Galaksideki en güçlü yarış oldu. Potansiyel tehdidi algılayan diğer tüm ırklar, insan ırkını yok etmeye eğilimli silahlı kuvvetlerini topladılar.

İnsanlar ani bir saldırıdan muzdaripti, süreçte birçok uzay kolonisini kaybetti. Bir zamanlar klasik zamanların kahramanı olarak inzivaya çekiliyordunuz, şimdi kötü uzaylı kuvvetlerine karşı savaşta kendi savaş uçağınızı sürmeye geri dönüyorsunuz. Oyun klasik piksel tarzı ve kurşun cehennem atıcı Danmaku baraj vardır.

Galaksiyi uzaylı saldırılarından koruyun, size ihtiyacımız var! Sen – Galaksinin Koruyucusu. Galaksi sizi bekliyor!

Önemli

  • Fantastik görsel: Eski okul retro oyunlarını hatırlatan Muhteşem Piksel grafikleri, dikey atıcılar için en uygun olanıdır. Destansı heyecan verici gökyüzü savaşları gerçek bir kahramanın gelmesini bekliyor.
  • Heyecan verici Kampanya: Farklı zorlu düşmanlar ve nefes kesici aksiyonlarla dolu 120’den fazla seviye!
  • Destansı Patron: Zorlu ve şiddetli büyük Patron savaşlarına meydan okumadan önce minyon yığınını silin. Danmaku mermi barajını tadın!
  • Mükemmel Vur onları: Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli yükseltme seçenekleriyle, ortağınızı özelleştirmek için yüksek teknolojilerden oluşan eksiksiz bir cephaneliğe sahip, çok sayıda savaş uçağı, dronları ve muhteşem kanatları, mühimmatları ve silahları destekliyor!
  • Daha fazla ek mod: PvP, Endless, Tournament… gibi farklı modlarda daha fazla gerçek uzay savaşını deneyimleyin ya da daha fazla ödül ve heyecan için canlı etkinliklere katılın.
  • Eşsiz PvP savaşları: PVP savaşlarında arkadaşlarınıza veya rastgele oyunculara meydan okuyun! Savaşın ve rütbenizi küresel skor tahtasının en üstüne çıkarın!
  • Retro modernize edilmiş: Daha önce Shmup (STG) oyunu oynadın mı yoksa oynamadın mı? Olursa olsun, bu bir süper kolay kontrol oyunu, o kadar kolay bir öğretici bile gerek yok! Bu yukarıdan aşağıya atıcı sizi harika hissettirecek ve kaydırma oyunu oynama hissini yeniden yaşayacaktır!

İndirme: Falcon Squad Mod APK

önemli not

Eğer indirme linkini tıklayıpta direk inmiyorsa.indirme bağlantısının üzerine basılı tutup yeni çıkan pencerede

bağlantıyı indir butonuna basınız.uygulama ve oyununuz direk telefonunuza inecektir.

Falcon Squad’i indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Birdenbire indiremezseniz, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin .

Mod İndir

Ne var ne yok

  1. Yeni sonsuz görevler ve yetenekler
  2. Motorları güncelleme: Nadirlik ve yeni pasif sistem
  3. Yeni Mistik Göğüs: Motor
  4. Daha fazla kampanya düzeyi
  5. Çeşitli Hatalar düzeltildi

Falcon Squad APK hakkında özet bilgi

ad Şahin kadrosu APK
Yayımcı ONESOFT
En son sürüm 52.6
Platformlar Android 4.1
paket invaders.os.galaxy.space.shooter.attack.classic
İndirme: Orijinal Falcon Kadrosu APK

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

Racing Limits 1.3.9 -Android game “allowed speed” car +mode Download

Racing Limits v1.3.9 + Mod – Exciting and popular car speed game for Android + …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir