Sonic Dash 4.10.1 Full Apk +Mod for Android

Sonic Dash Mod bir Arcade Android oyunudur. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 100.000.000+ cihaza yüklendi. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4.6 puan aldı ve toplam 4.806.641 kişi oy kullandı.

Oyuntakip.com uygulamasından genel bakış

Çarpıcı 3D ortamlarda koşarken, zıplarken ve döndürürken Sonic the Hedgehog olarak oynayın. Bu hızlı ve çılgın sonsuz oyunda zorlu engellerin üzerinden ve altından hızlıca kaydırın.

Önemli

  • Sonic’in çılgın hızda koşmasına ve yolunuzdaki her şeyi yok etmenize izin veren inanılmaz çizgi hareketini serbest bırakın!
  • Sonic’in güçlerini tehlikeleri atlatmak, bariyerleri atlamak ve döngü döngüleri etrafında hızlandırmak için kullanın. Ayrıca Sonic’in yıkıcı hedef arama saldırısını kullanarak düşmanları yen!
  • Sonic’in güzel detaylı dünyası mobil ve tablette hayat buluyor – sonsuz bir koşucu hiç bu kadar iyi görünmemişti!
  • Tails, Shadow ve Knuckles dahil Sonic’in arkadaşlarından biri olarak oynamayı seç.
  • Sonic’in en büyük rakiplerinden ikisine, her zaman düzenleyen ve kurnaz Dr. Eggman’a ve Sonic Lost World’den yıkıcı ölümcül Zazz’a karşı durun! Çok geç olmadan bu kötüleri yok etmek için Sonic’in tüm çevikliğini ve hızını kullanın!
  • Daha fazla koşmanıza yardımcı olmak için ustaca güçlendirmeler açın, kazanın veya satın alın. Kafa başlangıçları, kalkanlar, halka mıknatıslar ve eşsiz skor arttırıcılar dahil!
  • Daha çok oynadıkça daha fazla ödül kazanın! Benzersiz görevleri tamamlayarak puan çarpanını yükseltin veya Daily Challenges’ı tamamlayıp Daily Spin oynayarak Red Star Rings ve ek karakterler dahil inanılmaz ödüller kazanın.

İndirme: Sonic Dash Apk Full

önemli not

Eğer indirme linkini tıklayıpta direk inmiyorsa.indirme bağlantısının üzerine basılı tutup yeni çıkan pencerede

bağlantıyı indir butonuna basınız.uygulama ve oyununuz direk telefonunuza inecektir.

indirmek için aşağıdaki linkleri tıklayınız

Sonic Dash’i indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Birdenbire indiremezseniz, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin .

Mod İndir

Ne var ne yok

Yeni Sonic the Hedgehog Movie temalı içeriğin tadını çıkarın!

Sonic Dash APK hakkında Özet

ad Sonic çizgi APK
Yayımcı SEGA
En son sürüm 4.10.1
Platformlar Android 4.1
paket com.sega.sonicdash
İndirme: original Sonic Dash APK

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

The Amazing Spider-Man 2 1.2.8d – Spider-Man 2 Android game + data Download

The Amazing Spider-Man 2 is the second version of the incredibly beautiful and amazing Spider-Man game …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir