La Liga 7.4.3 Full Apk + Mod for Android

La Liga Mod bir Spor Android APP olduğunu. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 10.000.000’dan fazla cihaza kurulmuştur. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4.5 puan aldı, toplam 209.180 kişi oy kullandı.

oyuntakip uygulamasından genel bakış

LaLiga Santander Mücadelesi: FIFA 20 oynamayı ve Ultimate Team’de (FUT) çok fazla zaman geçirmeyi seviyorsanız, bu hafta sonu eSpor etkinlikleri sizi memnun edecektir. Profesyonel futbolcuları, eLaLiga devresindeki profesyonel FIFA20 oyuncularını ve FIFA oynayan birbirlerine bakan diğer etkileyicileri görebileceksiniz.

eLaLiga Santander Bölgesi: Mevcut FIFA 20 ile ilgili haftalık programlar ve eLaLiga devresinden profesyonel FIFA20 oyuncularının yanı sıra LaLiga Santander ve Influencers’ın profesyonel oyuncularıyla görüşülen eSporların rekabetçi ortamı.

Önemli

Canlı futbol bilgisi: Tüm futbol maçları için her saniye saniye vurgulanan canlı skorları izleyin. Twitter’da her gün kullanıcı tartışmalarını takip edebilir ve yorum ekleyebilirsiniz.

“Favori Ekibim” bölümü: Gelen ve oynanan maçlara, oyunculara, istatistiklere, golcülere, sosyal ağlara, futbol golleri videolarına, futbol raporlarına, maç öncesi bilgilere hızlı, kolay erişim sağlamak için uygulamayı ekibinizin renkleri ve ayrıntıları ile kişiselleştirin, ve favori takımlarınızla ilgili tüm haberler.

Bildirimler: Resmi İspanyol Futbol Uygulaması’nın push bildirimleri sayesinde, favori takımlarınızın canlı futbol maçlarında meydana gelen her şey hakkında uyarılar ayarlayabilir ve futbol fikstürlerinde güncel kalabilirsiniz: günün programı, sıralamalar, maç vuruşu çıkış ve bitiş saatleri, atılan goller, canlı sonuçlar, maç özeti video, kırmızı kartlar, oyuncu değişikliği ve daha fazlası.
Ayrıca, favori ekibinize ve tercihlerinize göre bunları istediğiniz gibi yapılandırabilirsiniz. Canlı maçları en iyi şekilde izlemek için hangi uyarıları almak istediğinize siz karar verirsiniz.

Futbol Haberleri: İspanyol takımları, canlı spor skorları, oyuncular, gol krallığı, ulusal ligler, Avrupa şampiyonaları ve 2020 Lig basın bültenleri hakkında en son bilgileri alın. En iyi maç öncesi bilgilerini izleyin ve futbol dünyasından önemli videoları ve diğer haberleri eşleştirin.

LaLiga Futbol Sosyal Ağları: Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube’daki tüm LaLiga profil bilgileri ve uygulamaları.

“Takımlar” bölümü: LaLiga uygulaması ile en sevdiğiniz takımla ilgili her şeye erişebilirsiniz. Fotoğraf ve videolarla güncel multimedya içeriğini izleyin; programları ve spor skorlarını bulma; en önemli takım ve stadyum bilgilerini kontrol edin; kadrolara, takım ve oyuncu istatistiklerine bakın.

önemli not

Eğer indirme linkini tıklayıpta direk inmiyorsa.indirme bağlantısının üzerine basılı tutup yeni çıkan pencerede

bağlantıyı indir butonuna basınız.uygulama ve oyununuz direk telefonunuza inecektir.

indirmek için aşağıdaki linkleri tıklayınız

İndirme: La Liga Mod APK

La Liga’yı indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Birdenbire indiremezseniz, lütfen yorum veya oyuntakip.com geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin .

Mod İndir

La Liga APK hakkında özet

ad La Liga Mod
Yayımcı Liga de Fútbol Profesyonel
En son sürüm 7.4.3
Platformlar Android 4.4
paket es.lfp.gi.main
İndirme: orijinal La Liga APK

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

FCM23 1.0.31 – sports game “Football Club Management 2023” Android +mod

FCM23 Soccer Club Management v1.0.31 + Mod – sports game and simulation “Football Club Management …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir