Audials Radio Pro 8.5.2 Apk + Mod for Android Download

Audials Radio Pro Mod bir Müzik ve Ses Android APP olduğunu. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 10.000+ cihaza yüklendi. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4.3 puan aldı, toplam 4.122 kişi oy kullandı.

genel bakış

En sevdiğiniz sanatçıları girin veya bir müzik türü, ülke veya yakınınızdaki yerel bir istasyonu seçin. Audials Radyo App sizin için İnternet radyoları bulacaksınız.

Önemli

  • Web radyosu tarafından çalınan müziği kaydetmek için Kaydet düğmesine tıklamanız yeterlidir. Tarih ile en sevdiğiniz şarkıları istediğiniz zaman tekrar tekrar çalabilirsiniz.
  • Haberler, belgeseller ve güncel olaylardan dil kurslarına, teknoloji incelemelerine ve komedilere kadar Audials binlerce podcast ile geniş bir eğlence yelpazesini kapsamaktadır.
  • Audials uygulaması, en sevdiğiniz İnternet radyosunun müziği ile sizi uyandıracaktır. Erteleme işlevi dahil! Bir uyku zamanlayıcısı da dahildir.
  • İstediğiniz radyo istasyonunu veya sanatçıyı girin ve müzik zevkinize en uygun olanı bulmak için hızlıca zap yapın. Yeni web radyoları bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!
  • Audials, airplay alıcılarına müzik akışı sağlayabilen android için tek ve tek uygulama. Ayrıca Chromcast desteklenmektedir.
  • Android Auto teknolojisi de desteklenmektedir. Aracınızda Android tabanlı bir radyo sisteminiz varsa, Audials Radio da uygulama olarak çalışır.

İndirme: Audials Radio Pro Mod APK

Audials Radio Pro’yu indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Aniden indiremezseniz, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin.

Mod İndir

Audials Radio Pro hakkında özet APK

ad Audials Radio Pro
Yayımcı Audials Radyo Yazılımı
En son sürüm 8.5.2
Platformlar Android 4.1
İndirme: orijinal APK

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

Skype – free IM & video calls 8.81.0.268 – Skype messenger app for Android! Download

Skype – free IM & video calls v8.81.0.268 – The latest and latest version of …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir