InShot 1.648.281 Apk for Android Download

InShot Mod bir Fotoğraf Android APP olduğunu. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 100.000.000+ cihaza yüklendi. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4.8 puan aldı ve toplam 5.315.472 kişi oy kullandı.

genel bakış

Tüm özellikleri ile en iyi ÜCRETSİZ HD Video Editor ve Video Maker App , video / film kırpın ve kesin, arka plan bulanıklık ve kırpma yok, müzik ve video efektleri ekleyin!

InShot Apk – Google Play, en iyi film yapımcısı ve müzikli HD pro video editörü tarafından sunulan video, YouTube, Instagram, Tik Tok, IGTV, Facebook, Messenger, Whatsapp, Twitter vb.

Önemli

  • Videoyu kırpın ve kesin. Pro video düzeltici ve kesici ve video kırpma uygulaması.
  • Videoları iki kısma ayırın, Çok parçalı videoları birkaç kısma ayırın.
  • Videoyu kırpın ve HD kalitesinde dışa aktarın. YouTube için kullanımı kolay ücretsiz film yapımcısı ve dikey profesyonel video düzenleyici
  • Video filtreleri ve video efektleriyle video hızını ayarlayın. Hızlı / Yavaş hareket tam ekran video yapımcısı ve ücretsiz video düzeltici ve film yapımcısı uygulaması.
  • Videoları hızlandırın veya ağır çekim ekleyin.
  • Herhangi bir oranda videoyu kırpın. YouTube, Instagram, Musical.ly, Tik Tok vb. İçin güçlü film yapımcısı ve pro video editörü En iyi video kırpma uygulaması ve video düzenleme uygulaması.
  • Filigranı veya istenmeyen herhangi bir parçayı kaldırmak için videoyu kırpın.
  • Videoyu yakınlaştırma / uzaklaştırma.

İndirme: InShot Mod APK

InShot’ı indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Aniden indiremezseniz, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin.

Mod İndir

Ne var ne yok

  1. Videodan ses çıkartın
  2. Dondurma aracı
  3. Boş ekran ekle
  4. Diğer hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler

InShot hakkında özet APK

ad InShot
Yayımcı
En son sürüm 1.648.281
Platformlar Android 4.4
İndirme: orijinal APK

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

Skype – free IM & video calls 8.81.0.268 – Skype messenger app for Android! Download

Skype – free IM & video calls v8.81.0.268 – The latest and latest version of …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir