Guitario 3.2.2 Apk + Mod for Android Download

Guitario Mod Müzik ve Ses Android APP olduğunu. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 50.000’den fazla cihaza kurulmuştur. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4.4 puan aldı, toplam 602 kişi oy kullandı.

genel bakış

Guitar Notes, gitar becerilerinizi geliştiren bir oyundur. Bu uygulama, insanların bir gitar klavyesine notlar ezberlemek yardımcı olmak için profesyonel gitaristler ile işbirliği içinde oluşturuldu. Saat bitmeden doğru notu tahmin edin ve daha yüksek puanlar ve daha yüksek beceriler kazanın. Ne kadar çok puan kilidini açtığınız gitarları daha serin ve gerçek dünyada yeteneklerinizi test etmeyi unutmayın! Ne hakkında konuşuyoruz?

Önemli

  • Çalmakta olduğunuz müziği anlayın – notaları öğrenmek, müzikle ilgili görüşünüzü artırarak şarkıların yeniden oluşturulmasını ve bestelenmesini kolaylaştırır.
  • Doğaçlama becerilerinizi artırın – tüm notları öğrenin ve her zaman parmaklarınızın ucunda olmasını sağlayın
  • Müzisyenlerle aynı dili konuşun – notlar (kelimeler gibi) müzik yazmanıza ve grup arkadaşlarınızla iletişim kurmanıza olanak tanır
  • Notaları daha kolay okuyun – Klavye üzerindeki notların yerini bildiğinizde standart notasyonu okumak ve çalmak çok daha kolay
  • Müzik teorisinden daha fazla yararlanın – notları bilmek müzik teorisi kavramlarını çok daha uygulanabilir kılar
  • Şarkıları, riffleri ve soloları klavyenin diğer bölümlerine aktarın – bunları klavyenin her tarafında çalın ve en iyi nerede olduklarını öğrenin
  • Kulak eğitimi için bir temel oluşturun – Fretboard Hero’yu yavaşça ama kesinlikle kulağınızı iyileştirecek ve duyduklarınız ile gördükleriniz arasında bağlantı kurmaya yardımcı olacaksınız.

İndirme: Guitario Mod APK

Guitario’yu indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Aniden indiremezseniz, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin.

Mod İndir

Guitario hakkında özet APK

ad Guitario
Yayımcı sal
En son sürüm 3.2.2
Platformlar Android 4.4
İndirme: orijinal APK

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

Racing Limits 1.3.9 -Android game “allowed speed” car +mode Download

Racing Limits v1.3.9 + Mod – Exciting and popular car speed game for Android + …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir