Video Maker of Photos with Music -Video Editor 4.6.7 Premium Apk for Android Download

FILMIGO Mod bir Video oynatıcılar ve Editörler Android APP olduğunu. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 50.000.000’dan fazla cihaza kurulmuştur. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4.6 puan aldı, toplam 670.442 kişi oy kullandı.

genel bakış

FILMIGO Video Maker App şık videolar / fotoğraflar / vlog yapmak için en kolay video düzenleme aracı ve slayt gösterisi yapımcısı. Google Play’de 2018 ödülünün en eğlenceli uygulamasını kazandık! Minimum işlemlerle, popüler temalar, özel altyazılar ve sıcak müzik ile birleştirilmiş bir kıvılcım videosu gösterilecektir.

Önemli

  • FILMIGO Video Maker , kliplerinizi hızlıca kesmek / birleştirmek / kırpmak / bölmek / çoğaltmak / sıkıştırmak ve film kesmek için en iyi araçları sunar. Videoyu parçalar halinde kesebilir, galerinizden veya albümünüzden görüntüleri birleştirebilir, profesyonel bir video yapımcısı gibi kaliteyi kaybetmeden videoyu sıkıştırabilir, yeniden boyutlandırmak için videoya yakınlaştırabilir ve süper ilginç bir sanat eseri yapabilirsiniz.
  • FILMIGO’nun çeşitli ücretsiz temaları vardır ve anında harika bir müzik videosu veya ideal slayt gösterisi oluşturmak için tek bir dokunuş yeterlidir. VideoMaker & VideoEditor, fotoğraflarınızı ve kliplerinizi göz alıcı video olarak düzenleyerek dikkat çekmenizi ve sosyal medyada daha fazla takipçi ve beğeni almanızı kolaylaştırır.
  • Bu film yapımcısı / giriş yapımcısı / video kesicide seçebileceğiniz çeşitli metin stilleri ve yazı tipleri vardır. Movie Maker ücretsiz ayrıca komik ve yaratıcı orijinal videolar yapmak için güçlü video düzenleme işlevi sağlar. Bu arada, vip ayrıcalığımız hd dışa aktarma ve benzersiz işlevler içeriyor, ayrıca reklam veya filigran yok.
  • FILMIGO Video yapımcısı ve video düzenleyici, kalite kaybı ve süre sınırı olmadan 720P / 1080P HD dışa aktarma sağlar. Videoyu veya slayt gösterisini istediğiniz zaman taslağınıza veya albümünüze kaydedebilirsiniz. Bulanık arka plan ve ses geliştirme özelliklerinin yanı sıra video ve slayt gösterisini daha çekici hale getirir.

Bu video yapımcısı / video düzenleyici / giriş yapımcısı / video kesici ile fotoğraf, müzik ve diğer öğelerle bir video oluşturmak kolay ve eğlenceli. Videolarınızı altyazılar, müzik, temalar, geçişler, etiketler ve istediğiniz hemen her şeyle yaratıcı ve kişisel bir şekilde güzelleştirebilirsiniz. Şimdi genç film yapımcıları için ücretsiz film yapımcısı deneyin.

Video Maker, Fotoğraf ve Müzikli Video Düzenleyici her zaman tüm kullanıcılar için güncellenecektir!

İndirme: FILMIGO Mod APK

FILMIGO’yu indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Aniden indiremezseniz, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin.

Mod İndir

Ne var ne yok

  1. Daha şık malzemeler ekleyin
  2. Hataları düzeltin ve ürün deneyimini optimize edin

FILMIGO APK hakkında özet

ad FILMIGO
Yayımcı VideoShow EnjoyMobi Video Düzenleyici ve Video Maker
En son sürüm 4.6.7
Platformlar Android 4.0
İndirme: orijinal APK

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

Skype – free IM & video calls 8.81.0.268 – Skype messenger app for Android! Download

Skype – free IM & video calls v8.81.0.268 – The latest and latest version of …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir