Glamdiva 3.4.6 Apk + Mod for Android Download

Glamdiva Mod bir Rol Yapma Android Oyunu. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 1.000.000’dan fazla cihaza kurulmuştur. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4.5 puan aldı, toplam 23.356 kişi oy kullandı.

genel bakış

Uluslararası Moda Stilisti Giydirme Modeli Oyunu ile giyinin – dünyadaki gerçek oyuncularla giyinip yarıştığınız sıradan bir moda macera oyunu.

Önemli

Paraları, Pansuman ürünlerini (Üstler, Altlar, Paltolar, Elbise, Ayakkabı, Saç Modelleri, Bilezikler, Takı, Gölgeler, Çoraplar, Çoraplar) kazanın – modelinizi daha iyi şekillendirmek ve yarışmalar kazanmak için bu heyecan verici göz alıcı öğeleri kullanın.

Bu stüdyo oyunundaki model süper sevimli ve şık. Sassy Elbiseler, Jolly Tops, Zarif Mücevherler ve nefessiz görünümler bu oyunu sevmenizi sağlayacak.

Bu nedenle, modelinizi mümkün olan en iyi tasarımda beklemeyin ve şekillendirmeyin.

Bu inanılmaz elbise oyununu tanımlamanın en iyi yolu: ‘Moda Macerası’ veya ‘Yetişkinler için moda oyunu’ veya ‘Yetişkinler için oyunu giydir’ veya ‘Moda Stil Sassy Looks’.

Ne için bekliyorsun? İnanılmaz öğelerle modellerinizi giydirmek ve şekillendirmek için şimdi indirin. Beklediğiniz ideal Giydirme oyunu.

İndirme: Glamdiva Mod APK

Glamdiva’yı indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Aniden indiremezseniz, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin.

Mod İndir

Ne var ne yok

  1. Artık oyunda kazandığınız her STAR için jeton ödülleri alacaksınız
  2. 1-7 Dükkanlarında Yeni Ürünler 300
  3. Bozuk Model DÜZELTME
  4. Puanlama Sisteminde İyileştirme (Geliştirmeye devam edeceğiz)
  5. Hata Düzeltmeleri ve UX Geliştirmeleri

Glamdiva APK hakkında özet

ad Glamdiva
Yayımcı Glamland
En son sürüm 3.4.6
Platformlar Android 4.1
İndirme: orijinal APK

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

Darkrise 0.10.6 – “Zadeh Tariki” role-playing game for Android +mod Download

Darkrise – Pixel Classic Action RPG v0.10.6 + Mod – Dark-skinned role-playing game Android original …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir