PUMATRAC 4.15.0 Apk + Mod for Android Download

PUMATRAC Mod bir Sağlık ve Fitness Android APP olduğunu. Bu uygulama yaş sınırlamaları, 3+ yıl kullanmak için önerilen yaş vardır. En son resmi sürüm 1.000.000’dan fazla cihaza kurulmuştur. Beş puanlık bir ölçekte, başvuru 5.0 üzerinden 4.7 puan aldı, toplam 9.805 kişi oy kullandı.

genel bakış

PUMATRAC, nerede olursanız olun, eğitime aşık olmanız için daha fazla yol sunar. Her yerde yapabileceğiniz 120’den fazla ücretsiz premium antrenmana erişin. Evde egzersiz, kapalı alan eğitimi, açık hava eğitimi – vücut ağırlığı egzersizleri ile ekipmana gerek yoktur. Hayatınızın en iyi şekline girmek için kişiselleştirilmiş eğitim önerileri alın.

Önemli

Telefonunuzu evde bırakın ve Android saatinizle koşuya çıkın. Kalp atış hızı, mesafe, tempo, yükseklik ve yakılan kalorilerin kolay takibi. Koşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bizim Wear OS uygulaması faaliyetlerinizin doğru ölçümü için GPS sensörü ve / veya adım sayacı ile saatler destekler (Fossil Sport & Mobvoi TicWatch C2).

Akıllı bir öğrenme motoru, performansa dayalı eğitim ve çalışan içerik kitaplığımızdan kişiselleştirilmiş antrenmanlar sunar. PUMA Team Faster ile ne kadar çok antrenman yaparsanız, güçlenmenize, daha hızlı hareket etmenize ve daha da ileri gitmenize yardımcı olmak için doğru antrenmanları o kadar iyi seçeriz.

Sıradan, değirmen çalışmalarının ötesinde dev bir adım atın. Puma Team Daha hızlı eğitmenler, formda kalmanın en yenilikçi ve eğlenceli yollarını ön plana çıkarır.

Hazırlanmak için videolarla doğru yolu ısıtın. Sonra PUMATRAC size koşu ve egzersiz boyunca rehberlik edelim. Dolum rutini videolarını tamamlayın. Yolun her adımında seninleyiz.

Bağlanın, terleyin ve PUMA Team Faster antrenörleri ve sporcuları ile öğrenin. Yerel fitness efsaneleriyle tanışın. Hızınıza uyan gruplarla koşun ve hareket ederek ve geliştirerek ilham alan bir toplulukla kutlayın.

İndirme: PUMATRAC Mod APK

PUMATRAC’ı indirmek için bağlantıyı yerleştirmeden önce bağlantıyı kontrol ettik, çalışıyor. Aniden indiremezseniz, lütfen yorum veya geri bildirim formu aracılığıyla bize bildirin.

Mod İndir

Wear OS akıllı saatinizin telefon uygulamamızla eşleştirilmesini iyileştirdik . Daha kısa yükleme süresi ve daha sezgisel bir deneyim ile neyin önemli olduğuna odaklanabilirsiniz: egzersiz ve performansınız!

PUMATRAC APK hakkında özet

ad PUMATRAC
Yayımcı PUMA SE
En son sürüm 4.15.0
Platformlar Android 4.1
İndirme: orijinal APK

About Jhon Cofy

Benim adım Jhon. Bu sitenin kurucularından biriyim ve sitenin baş editörüyüm. Android için oyunlar ve uygulamalar için site için en çok yorum yazdım. Görevlerim günlük taze incelemelerin ve sürüm güncellemelerinin yayınlanmasını içerir. Geri bildirim formu aracılığıyla veya sorunuzla yorum göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz. Yazın, utanmayın.

Check Also

Skype – free IM & video calls 8.81.0.268 – Skype messenger app for Android! Download

Skype – free IM & video calls v8.81.0.268 – The latest and latest version of …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir